Editor de continguts

Destacada afluència a l'estand d'AGBAR en la primera edició d'IWater a Barcelona

iWater, El Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua, va tancar les seves portes el passat dijous, 17 de novembre, amb l’assistència de més de 4.500 persones i la participació de 127 expositors. L’estand d’AGBAR va aglutinar les diferents companyies subministradores d’aigua a Catalunya i Balears que formen part del grup, entre les quals hi era Sorea i les empreses participades per la companyia en el territori. Àngel Simón, president d’AGBAR i del saló iWater, va compartir impressions amb directors i tècnics presents a l’estand.

Durant els tres dies en els que el Saló va rebre la visita d’experts del sector d’arreu del món, Sorea va realitzar més de 20 demostracions de productes, últimes tecnologies i tècniques pioneres emprades per la marca en la gestió eficient del cicle integral de l’aigua.

Des de Sorea, agraïm la presència d’alcaldes i tècnics municipals així com dels nombrosos experts que van compartir amb els visitants de l’estand el coneixement i experiència globals per al sector de l’aigua.

Posem al teu abast aquest vídeo sobre l'estand d'AGBAR a iWater