Editor de continguts

Col·laborem en la creació d'una zona verda a Roquetes

El passat 11 de maig vam signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Roquetes per a la creació d’una zona verda al voltant del pavelló municipal. Dies abans, i amb motiu del Dia Mundial de l’Arbre, se celebrava una plantada d’arbres al municipi, a la qual hi van assistir un centenar de voluntaris. En total es van plantar una cinquantena d'arbres entre lledoners i jacarandes, així com una zona de matolls al parterre d'accés a l'entrada del pavelló i diversos romers al voltant d'una nova font per crear així un punt de trobada al costat de la Via Verda.

Els participants de la plantada, van posar nom als seus arbres amb una petita etiqueta. Professionals de Sorea al municipi no es van voler perdre aquesta celebració i van batejar un dels seus arbres amb el nom de la companyia.

Paco Gas, alcalde de Roquetes va rebre el gerent de la zona, Joaquim Vicens, qui va destacar en el moment de la signatura que "l'objectiu d'aquesta col·laboració econòmica és fomentar accions per preservar el medi ambient". Per la seva part, Tere Marches, tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Roquetes va agrair la participació de Sorea en el dia de la plantada d’arbres.