Editor de continguts

L'aigua, des de la seva captació fins al seu consum a les llars de Sant Cugat

Sorea, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Televisió de Sant Cugat del Vallès, ha volgut difondre als prop de 90.000 habitants d’aquest municipi el recorregut que fa l’aigua, des de la seva captació fins al seu consum a les llars.

Per fer entenedor aquest procés, Sorea ha produït un vídeo en què, mitjançant drons, realitza un recorregut aeri pels diferents processos del cicle de l’aigua com són la captació, la potabilització, el transport i la distribució per al consum humà i industrial.

L’aigua que arriba a Sant Cugat fa un llarg recorregut des del rius Ter i Llobregat i, per tal que arribi a les llars en condicions òptimes des del punt de vista sanitari i de pressió, calen un seguit d’operacions i controls precisos i especialitzats. És per aquest motiu que els tècnics de Sorea treballen dia a dia per assegurar que l’aigua arriba a totes les llars amb total garantia i qualitat.

En els propers dies, els habitants del municipi podran veure l’anunci al canal de la Televisió de Sant Cugat del Vallès. Des de Sorea volem compartir aquest original vídeo sobre l’interessant recorregut de l’aigua fins a les nostres llars.

Veure vídeo sobre el recorregut de l’aigua fins a les llars