Programes d'educació ambiental

Aqualogia

Aqualogia

 

Aqualogia apropa els cicles natural i urbà de l'aigua a escolars d'educació primària, i promou una actitud i un comportament positius cap al medi ambient mitjançant recursos educatius digitals i interactius.

Aqualogia ens presenta l'aigua des d’una perspectiva que tracta de donar resposta als reptes i les oportunitats del nostre món actual i futur: intel·ligent, saludable i sostenible. Amb els jocs i les aplicacions interactives en línia, els alumnes podran treballar a classe els usos de l'aigua al centre escolar, com arriba l’aigua a les nostres llars o els tractaments que cal aplicar-li per tal que sigui potable o per tornar-la al medi natural.

Vols conèixer els personatges d'Aqualogia? Fes clic aquí per accedir al vídeo.

Formulari d'inscripció

A raig d'aixeta

groupid: 765813, currentGroupId: 765813

A raig d'aixeta

 

Programa d'educació ambiental impulsat pels Ajuntaments de Vila-seca i de Salou juntament amb SOREA i gestionat per Cel Rogent. Amb aquest programa, els alumnes tenen l'oportunitat de conèixer directament el camí que segueix l'aigua fins arribar a les seves llars, des de la captació, potabilització i emmagatzematge al dipòsit municipal, així com quin és el procés per recollir les aigües residuals dels habitatges i tornar-les al cicle
natural en òptimes condicions.

Durant l'activitat, els grups escolars visiten el dipòsit de l'aigua de la pròpia població i la depuradora, veuen l'interior de les clavegueres mitjançant una càmera teledirigida, i observen la feina dels operaris que duen a terme actuacions de manteniment. S'utilitza un quadern de treball, on hi ha una proposta d'activitats per realitzar abans i després de la visita.

Activitat adreçada als alumnes de 6è d'Educació Primària de les escoles d’aquestes dues poblacions.

Formulari d'inscripció