Cita prèvia

Cita previa telefónica

Necessites ajuda per fer una gestió relativa al teu contracte?

Tu decideixes quan vols que t’atenguem

 

A SOREA hem activat un servei de cita prèvia telefònica des del qual pots decidir còmodament quan vols que et truquem per fer qualsevol gestió relativa al teu contracte.

La nostra prioritat és que no t’hagis de desplaçar a l’oficina. Per això, estem adaptant els nostres canals d’atenció perquè puguis fer totes les gestions relatives al teu contracte còmodament des de casa.

El procés és senzill: només has d’accedir al nostre portal de cita prèvia telefònica per seleccionar la data i l’hora que s’adaptin millor a la teva disponibilitat. Un cop hagis completat el procés, la cita quedarà registrada i, arribat el moment, et trucarem per oferir-te una atenció 100% personalitzada i adaptada a les teves necessitats.

 

 

 

A SOREA som sensibles a les necessitats dels nostres clients i som conscients del valor diferencial que aporta l’atenció presencial, tant en circumstàncies de vulnerabilitat com en les gestions que requereixen preferiblement una interacció en persona. Per això, un cop hàgim entrat en contacte telefònic amb tu i hàgim preparat els preliminars de la gestió, podrem concertar data i hora de visita per prestar l’assistència necessària de manera presencial.