Editor de continguts

SOREA efectua una donació a Haití de l'Huracà Matthew

Sorea i els seus treballadors a través del Comitè d'Empresa, han donat 3.960.000 pastilles potabilitzadores d'aigua perquè milers de famílies afectades pel pas de l'huracà Matthew a Haití disposin d'aigua potable de manera immediata. La distribució de les caixes de pastilles la realitzarà DINEPA (la companyia d'aigua i sanejament d'Haití), així assegurarà la distribució als més necessitats en hospitals, orfenats, centres d'emergència, campaments i famílies necessitades.

Les pastilles Aquatab de 33 mil·ligrams (homologades per Unicef) permetran desinfectar gairebé 20 milions de litres d'aigua. Cada pastilla de clorina, afegida a l'aigua de boca, es dissol fàcilment i desinfecta l'aigua en menys de 30 minuts, ja que elimina els microorganismes nocius presents en l'aigua contaminada.

L'import de la donació (27.000 euros) ha estat acordat amb els representants dels treballadors i treballadores, i sufragat a parts iguals entre el fons social de què disposen els treballadors i treballadores de Sorea i fons aportats per la direcció de l'empresa.

Amb aquesta acció es posa de manifest l'alt grau de compromís de Sorea i molt especialment dels seus treballadors i treballadores i que ha fet possible el seu Comitè d'Empresa.

El 4 d'octubre el pas de l'huracà Matthew per Haití va afectar més de dos milions de persones. Concretament, 1,4 milions de persones es troben en situació de rebre ajuda humanitària, 175.000 persones estan allotjades en tendes de campanya i unes mil cent persones han mort, estan desaparegudes o ferides.