Editor de continguts

Col·laborem en un projecte de conservació del medi marí al Port de la Selva

El passat dissabte, 14 d’octubre, vam col·laborar en la jornada de retirada d’arts de pesca perdudes a la costa del Port de la Selva durant la qual l’expedició va recuperar del fons marí 30 nanses, 5 pedrals, 2 boies i 400 metres de sirga que suposaven un impacte sobre la flora i la fauna aquàtica.

La jornada va ser organitzada per l’entitat sense ànim de lucre International Forum for Sustainable Underwater Activities, l’Associació de Pesca Submarina de Barcelona, que va aportar un equip de dotze escafandristes i apneistes, i la Confraria de Pescadors de Port de la Selva. A més, hi van donar el seu suport la secció de submarinisme del Club Nàutic i l’Ajuntament de la localitat.

A SOREA sempre hem dut a terme la nostra activitat de forma sostenible, des del punt de vista econòmic, social i medi ambiental. A més, com a companyia compromesa amb el territori, hem integrat aquest enfocament dins de la nostra Política de Desenvolupament Sostenible, amb línies d’actuació per contribuir al bé comú, promovent el voluntariat social i mediambiental.