Editor de continguts

SOREA col·labora en el projecte literari "cap nen/a sense conte"

El passat dissabte 22 d’octubre es va presentar al Casino de Granollers el projecte literari “Cap nen/a sense conte” en el què Sorea ha col·laborat amb la reimpressió de 22.000 unitats del conte “La girafa Popota i l’arbre savi”.

El llibre conta la història d’una girafa a la qual no li ha crescut el coll, aspecte diferencial que l’autor ha emprat per destacar la importància de l’educació dels nens i nenes en la diversitat, mitjançant la lectura però també la pintura de les il·lustracions que en el llibre hi apareixen.

Toni Argemí, l’escriptor d’aquest conte, i Núria Ramon, la il·lustradora, van crear aquest projecte solidari amb la intenció d’involucrar a pares i mares i a les pròpies escoles en l’educació dels nens i nenes gràcies a la lectura de contes que els facin reflexionar i aprendre. Enguany, Sorea ha col·laborat en la reimpressió d’aquesta segona edició, en la qual també hi han participat altres empreses i institucions del Vallès Oriental i que es repartirà a escoles, biblioteques i hospitals de la comarca.