Editor de continguts

SOREA presenta ls principals xifres del servei de municipis del Vallès Oriental on és present

El passat divendres, 14 d’octubre, Sorea va presentar als mitjans de comunicació locals i comarcals del Vallès Oriental, les principals xifres del servei dels diferents municipis vallesans on la companyia s’encarrega de la gestió del servei municipal d’aigua.

L’acte, presidit pel director general de Sorea, Francesc Mayné, va tenir lloc a Granollers, un dels municipis de la comarca on Sorea és present. A la jornada hi va participar també la directora de clients, Montse Solé, el director de concessions, Ramon Albareda i la gerent de concessions del Vallès Oriental, Berta Trillo.

Entre les dades del servei recollides, es va destacar que la companyia dóna servei a més de 270.000 persones i diàriament subministra 60.000 m3, l'equivalent a 25 piscines olímpiques. D’altra banda, es va remarcar que el preu de l’aigua al Vallès Oriental és un 54% inferior al de la mitjana de Catalunya i que per fer front als casos de vulnerabilitat econòmica, l’empresa ha creat un fons de solidaritat per valor de 87.000 euros per a la comarca i ha assumit fins a l’actualitat un deute que ronda els 100.000 euros.

La Televisió del Vallès Oriental s’ha fet ressò de la noticia. Pots veure el vídeo complet en aquest enllaç.

Veure video sobre el servei municipal de Granollers