Editor de continguts

Celebra el DM del medi ambient i fes florir aquesta llauna amb llavors!

El proper 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. La data va ser escollida el 1972 per l’Assemblea de les Nacions Unides amb la finalitat de sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de preservar i millorar el medi ambient, així com prendre mesures per evitar la creixent pressió sobre els sistemes naturals. Enguany, el tema escollit és la lluita contra el comerç il·lícit de fauna i flora silvestres, el qual provoca l’erosió de la biodiversitat i posa en perill la supervivència dels animals més valorats entre els caçadors furtius.

A Sorea som conscients de la importància de preservar el medi natural que ens envolta i forma part del nostre entorn quotidià. Per això i per commemorar aquest dia, engeguem una campanya adreçada a totes aquelles persones que aposten per la sostenibilitat i vulguin sol·licitar la factura sense paper.

A partir d’avui, 30 de maig, i fins a esgotar existències, 22 oficines* de Sorea del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat i Maresme, obsequiaran amb una llauna amb llavors a tothom qui faci el canvi a la factura sense paper de forma presencial, una opció gratuïta i responsable amb el medi ambient. Aquesta iniciativa pretén reduir l'impacte que suposa l'ús del paper, fent més sostenible i eficient la comunicació alhora que fem florir una planta gràcies a un recurs natural que cal cuidar, com és l’aigua.

Pots veure l'adreça de les nostres oficines al cercador que trobaràs a la pàgina principal del web i seleccionant un dels municipis anteriors o bé accedint directament a través d'aquest enllaç:

Cercador de municipis

Passa’t a la factura sense paper i no oblidis regar la teva llauna per veure-la florir!

*Veure PDF adjunt amb les oficines que participen a la campanya.

 

DESCARGAR PDF