Editor de continguts

Arrangem amb art urbà una caseta de bombeig a Tàrrega

Sorea, conjuntament amb l’Ajuntament de Tàrrega i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara hem premiat Aleix Serra, alumne de l’Escola d’Art, perquè dugui a terme, abans que finalitzi l’any, el projecte mural destinat a la remodelació exterior de la caseta de bombeig del Pla de Perelló de Tàrrega. Volem donar així més atractiu a una zona urbana molt transitada al mateix temps que s’evita el deteriorament de la caseta, malmesa per pintades i grafits. Aquesta intervenció d’art urbà també servirà perquè els veïns de la ciutat coneguin com d’important és el bombeig per al subministrament d’aigua.

Els alumnes del centre participaran en l’obra d’Aleix Serra donant suport tècnic mentre es realitzi el marcatge de la pintura a la paret, i en cas de dubte, tant els professors com l’alumnat ajudaran artísticament a la seva resolució. Per a dur a terme aquest projecte es van rebre fins a 14 propostes diferents.

Tenim un clar compromís amb les persones dels municipis on desenvolupem la nostra activitat. Un dels nostres objectius és potenciar el coneixement sobre la gestió de l’aigua i les infraestructures de què cada municipi disposa per poder garantir la qualitat de l’aigua. També ho és la formació, per això realitzem diverses iniciatives per impulsar el coneixement, la innovació i el talent.