Editor de continguts

Inaugurada la nova oficina d'atenció presencial a Pineda de Mar

El passat dimarts, 17 de gener, vam obrir les portes de la nova oficina d’atenció presencial de Pineda de Mar, ubicada al carrer Major, 8-10. El trasllat de l’antiga oficina a la nova suposa una sèrie d’avantatges per als usuaris del municipi. Situada molt a prop de l’ajuntament, el nou local millora l’accés i l’ús de les dependències a les persones amb discapacitat i es converteix en un espai modern i cèntric, amb l’objectiu de prestar un millor servei als ciutadans.

Amb motiu de la seva inauguració, vam rebre la visita d’alguns regidors i regidores de l’ajuntament, així com de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, qui va destacar la bona col·laboració entre l’ajuntament i la companyia. L’alcalde va agrair també l’eficaç gestió i resposta davant dels casos de pobresa energètica a petició de l’Oficina Municipal de l’Habitatge.

L’oficina mantindrà el mateix horari d’atenció que l’anterior, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores. Us recordem que també podeu realitzar les vostres gestions per telèfon en el 902 250 070 o bé a través de l’Oficina Virtua.