Editor de continguts

Trobada a Granollers contra la pobresa energètica

El passat 16 de juny vam organitzar una trobada a Granollers per donar a conèixer el compromís de Sorea amb les persones i amb els drets dels consumidors a la comarca del Vallès Oriental i Moianès.

A la Jornada “Al Costat de les Persones” van participar alcaldes, tècnics de Serveis Socials així com les OMIC dels diferents municipis de la comarca. Josep Mayoral, alcalde de Granollers, va inaugurar la trobada i David Ricart, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i alcalde de Vallromanes, va cloure l’acte amb la seva intervenció. A més, vam comptar amb les ponències de la directora de l’Agència Catalana del Consum, Montserrat Ribera, del Síndic Personer de Mollet i Vicepresident del Fòrum de Síndics locals de Catalunya, Lluís Martínez Camps, i del Defensor del Client d’Agbar, Sergi Sanchís.

Des de Sorea treballem conjuntament amb els serveis socials dels municipis per evitar qualsevol tall en el subministrament en el cas de persones i famílies en situació de vulnerabilitat econòmica, mitjançant la signatura de Fons de Solidaritat, i posem a disposició dels usuaris diferents sistemes de pagament flexible per tal d’adequar-nos a les necessitats familiars. Cal destacar que els anys 2015 i 2016, només a la comarca, es van signar 1.323 acords de pagament a terminis.

Volem agrair la participació d’entitats i personalitats de la comarca en aquesta jornada en la qual l’únic objectiu va ser posar en comú les diferents mesures aplicades per tal de lluitar contra la pobresa energètica.

 

Veure la notícia de VOTV