Editor de continguts

Conveni amb l'Ajuntament de Manlleu per a assumir el cost de l'aigua dels horts municipals urbans

El passat 26 de juliol, l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i el gerent de concessions de Sorea, Josep Maria Montserrat, van signar un conveni de col·laboració gràcies al qual Sorea continuarà promovent els horts municipals socials del municipi. L’objectiu d’aquest conveni és assumir directament el cost del consum de l'aigua de les factures corresponents a aquests horts i assumir-ne el manteniment de la xarxa d'abastament i la instal·lació de comptadors d'aigua.

En els cinc horts socials inclosos en aquest projecte, hi ha diferents tipus d'usuaris i parcel·les; trobem parcel·les conreades per persones en risc d'exclusió social, parcel·les d'hortalisses destinades a l'abastament del Sarró, el banc dels aliments de Manlleu, parcel·les conreades per persones voluntàries, parcel·les de veïns i veïnes de Manlleu i de centres educatius i entitats.

Aquest no és l’únic conveni solidari signat al municipi. El 2016 l'Ajuntament de Manlleu i Sorea ja vam impulsar un fons de solidaritat per evitar talls en el subministrament d'aigua a les famílies del municipi amb més dificultats.