Editor de continguts

Iniciem una campanya a favor de l’assaig clínic #JoEmCorono per lluitar contra el coronavirus 

 

 

Avui iniciem una nova campanya a través de la qual donarem un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital. D’aquesta manera, volem fer la nostra aportació a lalluita contra el coronavirus alhora que fomentem la conscienciació ambiental.

 

A Catalunya, hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l’aigua en paper amb SOREA o alguna de les nostres filials. Amb el missatge “La teva factura pot lluitar contra la COVID-19”, animem als nostres usuaris a donar el pas definitiu a la correspondència digital –sense cap cost per a aquests– i farem el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

A més de contribuir a la lluita contra el coronavirus, aquesta campanya té com a objectiu conscienciar sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. Així volem promoure la col·laboració ciutadana amb una iniciativa a la qual ja s’han sumat milers d’usuaris domèstics i empreses.

Per tal de facilitar el tràmit als usuaris, hem redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari.

L’any passat vam aconseguir 29.000 altes a la factura digital, fet que va representar la donació de 29.000 € al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja.