Editor de continguts

BiObserva, el programa ambiental de voluntariat que promou el desenvolupament sostenible

BiObserva és un projecte pioner i innovador impulsat per Agbar en col·laboració amb l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) i SEO Birdlife que involucra als professionals de les instal·lacions amb la conservació de la biodiversitat local i especialment, de l'entorn natural de les estacions depuradores i de tractament d’aigua potable on hi treballen. Els professionals de la companyia reporten dades de les aus que observen en els seus centres de treball amb les quals es realitzaran estudis en una segona fase.

El proper 22 de Maig, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Biodiversitat, l’EDAR de La Garrotxa, gestionada per Sorea, realitzarà el cens de primavera amb la col·laboració de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de La Garrotxa. Les dades s’inclouran en el web de BiObserva, www.biobserva.com/agbar, on s’introdueix la informació recollida de les observacions i es poden realitzar consultes personalitzades.

A més, dijous 24 de Maig, Agbar organitzarà una jornada a la seva seu per recordar que la importància de la biodiversitat va més enllà del seu valor intrínsec. Les ponències es podran seguir en streaming a través d’aquest enllaç que s’habilitarà el mateix dia i a través del compte de Twitter de Sorea.

Vídeo sobre el programa ambiental de voluntariat BiObserva