Editor de continguts

Ens reunim amb treballadors socials de l'Alt Penedès per protegir les famílies vulnerables

El passat divendres, 19 de maig, representants de Sorea i del Grup CASSA, companyia subministradora d’Agbar, es van reunir amb treballadors socials de l’Alt Penedès en una jornada a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per potenciar la coordinació entre les concessionàries i l’administració amb l’objectiu de garantir l’accés a l’aigua a totes les persones en risc d’exclusió social de la comarca.

La lluita contra la pobresa energètica és una de les nostres prioritats, pel que treballem colze a colze amb els consistoris per garantir que tots els veïns i veïnes disposin d’aigua potable. Des de Sorea potenciem la col·laboració per millorar els protocols d’actuació, amb l’objectiu de fer-los encara més eficients. En aquest sentit, la coordinació entre les companyies i l’administració local és fonamental: són els Serveis Socials dels Ajuntaments qui acrediten la situació de vulnerabilitat de les famílies i ens informen.

Com a mesures complementàries, les companyies subministradores de la comarca hem signat Fons de Solidaritat amb els consistoris, hem posat a disposició dels usuaris diverses facilitats de pagament així com ajornaments a terminis sense interessos. A Sorea volem estar al costat de les persones i seguim treballantdia a dia per garantir l’accés a l’aigua, independentment de la situació econòmica en què es trobin.