Editor de continguts

SOREA a la Convenció Nacional d'Alcaldes de Catalunya a Girona

El passat 19 de maig va tenir lloc a Girona la Convenció Nacional d’Alcaldes de Catalunya organitzada per Alcaldes.eu i sota el lema “Transparència, participació i proximitat”.

A l’esdeveniment es van oferir ponències de tècnics tant municipals com externs amb enfocs diversos tant de municipis molt petits com els més grans. També hi va haver participació de les 4 diputacions de Catalunya de la mà dels seus presidents, l’experiència d’alguns exalcaldes (l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias, l’exalcaldessa de Palamós Teresa Ferrés i l’exalcalde de Martorell Salvador Esteve), la visió de la Associació Catalana de Municipis i la Federació Catalana de Municipis, i la del Govern dela Generalitat de la mà de la Consellera de Governació Meritxell Borràs.

Sorea com a empresa col·laboradora va participar amb una ponència per part de Montse Solé, Directora de clients, en la que va mostrar les mesures de proximitat amb els ciutadans que apliquem als municipis en els que els ajuntaments ens contracten la prestació del servei municipal d’abastament d’aigua.

La jornada va finalitzar amb un sopar de reconeixement amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont que, ja després de l’acte, va atendre un diàleg fluid amb el periodista Xavier Xirgo.