Editor de continguts

SOREA participa en les jornades tècniques organitzades per l'AEAS

Sorea participa en la trenta-quatrena edició de les Jornades organitzades per l’Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS), que congreguen a la gran majoria de les empreses espanyoles del sector i que es celebren al Palau de Congressos de Tarragona entre els dies 24 i 26 de maig.

En l’acte d’inauguració, Francesc Mayné, Director General de Sorea, rep a l’estand de Sorea i Comaigua a representants del sector de l’aigua, acompanyats per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS), Fernando Morcillo, el secretari general de la FEMP, Juan Ávila i el president d’ ASAC, Ignacio Escudero.

A l’estand de Sorea es mostren exemples de les tècniques més innovadores aplicades en diferents àmbits de la gestió de l’aigua, la nova política d’implantació de vehicles sostenibles, la utilització de camions duals per intervencions a la xarxa i altres novetats com les ofertes en el servei d’atenció al client, les alternatives i models de flexibilitat en el pagament de les factures, el sistema WICOT que permet l’avís mitjançant sms o correu electrònic sobre interrupcions del servei...

Al llarg de les Jornades tindran lloc un total de 83 ponències en intervencions de 15 minuts i paral·lelament també es celebren dues sessions especials sobre comunicació i innovació. La sessió de comunicació, va finalitzar amb una taula de debat amb la participació de directius de les entitats més importants de l’aigua, entre ells, la directora general de Suez Agua Concesiones Ibérica, Asunción Martínez.

Avui divendres, es clausura la Jornada, i a les 4 de la tarda hi ha prevista una visita tècnica per als assistents a l’ETAP de l’Ampolla.