Editor de continguts

Signem un conveni amb la fundació Guru per a finançar un microbús per als afectats per autisme

SOREA i la Fundació Guru, que ofereix atenció integral a la població infantil, juvenil i adulta afectada d’autisme, han signat un conveni de col·laboració anual de 10.000 euros. Aquesta donació permetrà que la Fundació pugui costejar durant tot un any el manteniment d'un microbús, necessari per als desplaçaments dels pacients de la Fundació.

Aquest transport està en funcionament continu per donar resposta a les necessitats de les persones que atén la Fundació, com ara l’accés a l’escolarització; a les activitats terapèutiques, educatives i esportives; al lleure; a la socialització i a l’atenció sanitària.

La Fundació Guru, que aquest any celebra el seu 50è aniversari, té a càrrec 37 usuaris al centre de Valldoreix (Sant Cugat del Vallès). A més, a Barcelona també té cura de 34 persones en una escola d'educació especial, de 28 al servei de teràpia de grup i de 12 a la llar de residència.

La signatura del conveni s’ha celebrat a l’ajuntament de Sant Cugat, en un acte presidit per Susanna Pellicer, tinent d'alcalde de Cicle de Vida i Progrés Social. Aquest acord s’emmarca dins de la voluntat de SOREA de continuar col·laborant amb entitats i projectes socials.