Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

Depuració

La depuració de les aigües residuals consisteix en l’eliminació de les impureses de l’aigua utilitzada.
A SOREA, aquest tractament el portem a terme a les estacions depuradores d’aigües residuals (EDAR). Allà, les aigües són sotmeses a un conjunt de processos per restituir les característiques de qualitat prevista abans de tornar-les al medi ambient en les millors condicions i, d’aquesta manera, completar el cicle de l’aigua.
Aquest procés de depuració genera l’aparició d’un subproducte principal, el fang, que es produeix en quantitats i qualitats variables segons el cabal, les característiques de l’aigua tractada i la tecnologia aplicada a la depuradora.

A SOREA treballem en la recerca de solucions innovadores per eliminar aquest fang generat en el procés de depuració amb el mínim impacte mediambiental.