Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

Captació

La captació és el procés d’obtenció de l’aigua de la font natural. Les més habituals són les aigües subterrànies (pous) i les aigües superficials (rius i llacs, regulats sovint per embassaments i preses), però de vegades s’utilitza l’aigua de mar prèviament dessalada. 

Per a SOREA, és bàsic garantir el proveïment d’aigua potable a llars i empreses. Les claus per a l’administració correcta de l’aigua són la recerca de noves fonts, la gestió integral dels recursos i la millora de l’eficiència en la gestió sostenible de l’aigua.

Entenem i compartim la sensibilitat dels diferents estaments i institucions locals per aconseguir la gestió eficient dels recursos hídrics. Aquest és el nostre principal objectiu i, per aconseguir-ho, treballem dia a dia, investigant i innovant en tots els processos.