Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x
26 ABR. 2018

Unim forces amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental per promoure el consum d’aigua de l’aixeta a Granollers

26 ABR. 2018

A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental per promoure el consum d’aigua de l’aixeta, l’opció més econòmica i sostenible per a consumir aigua potable.

Segons el conveni, els establiments del Gremi adherits a la iniciativa oferiran aigua de l’aixeta als seus clients, en els menús que serviran els dijous entre el 15 de maig i 15 de setembre del 2018, per a sensibilitzar els ciutadans de Granollers dels beneficis del consum d’aigua de l’aixeta.

«L’acord arriba amb l’obtenció de la nova acreditació de qualitat i seguretat alimentària del subministrament de l’aigua de Granollers ISO 22000»

L’acord, signat per l’empresa i el Gremi, s’emmarca dins la nova certificació del subministrament de l’aigua de Granollers ISO 22000, que acredita que té la mateixa garantia sanitària i de consum que qualsevol altre aliment, i també en la campanya d’explicació de les propietats de l’aigua de l’aixeta per tal que els ciutadans de Granollers coneguin millor el producte.

L’acte de signatura, celebrat a Granollers, va comptar amb les intervencions de David Vázquez, president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, i Berta Trillo, gerent de concessions de SOREA al Vallès Oriental. Tots dos van insistir en la importància de posar en valor l’aigua de l’aixeta, especialment després de l’obtenció de la ISO 22000 a Granollers, així com també de fer pedagogia i explicar les seves característiques.

Durant l’acte de signatura, des de SOREA vam organitzar un tast d’aigües per a membres del Gremi dirigit per Miquel Paraira, director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, i Isabel Pérez, coordinadora del Panell de tast d’aigua del laboratori d’Aigües de Barcelona, per tal de posar en context els membres participants en la proposta.

Durant la vigència de la iniciativa repartirem ampolles de vidre reutilitzables a tots els establiments adherits. Tant SOREA com el Gremi estan compromesos a promoure que el consum de l’aigua de l’aixeta és segur per a la salut, a banda de ser més econòmic i respectuós amb el medi ambient.

Unim+forces+amb+el+Gremi+d%E2%80%99Hostaleria+del+Vall%C3%A8s+Oriental+per+promoure+el+consum+d%E2%80%99aigua+de+l%E2%80%99aixeta+a+Granollers A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental per promoure el consum d’aigua de l’aixeta, l’opció més econòmica i sostenible per a consumir aigua potable. Segons el conveni, els establiments del Gremi adherits a la iniciativa oferiran aigua de l’aixeta als seus clients, en els menús que serviran els dijous entre el 15 de maig i 15 de setembre del 2018, per a sensibilitzar els ciutadans de Granollers dels beneficis del consum d’aigua… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F272%2Funim-forces-amb-el-gremi-dhostaleria-del-valles-oriental-per-promoure-el-consum-daigua-de-laixeta-a-granollers http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fuploads%2Fimg%2F027efba9c9c77aa8009c109939a1160a.jpg A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental per promoure... http://tinyurl.com/y9u9f3s5 Unim+forces+amb+el+Gremi+d%E2%80%99Hostaleria+del+Vall%C3%A8s+Oriental+per+promoure+el+consum+d%E2%80%99aigua+de+l%E2%80%99aixeta+a+Granollers A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental per promoure el consum d’aigua de l’aixeta, l’opció més econòmica i sostenible per a consumir aigua potable. Segons el conveni, els establiments del Gremi adherits a la iniciativa oferiran aigua de l’aixeta als seus clients, en els menús que serviran els dijous entre el 15 de maig i 15 de setembre del 2018, per a sensibilitzar els ciutadans de Granollers dels beneficis del consum d’aigua… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F272%2Funim-forces-amb-el-gremi-dhostaleria-del-valles-oriental-per-promoure-el-consum-daigua-de-laixeta-a-granollers http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F272%2Funim-forces-amb-el-gremi-dhostaleria-del-valles-oriental-per-promoure-el-consum-daigua-de-laixeta-a-granollers