Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x
10 ABR. 2018

Col•laborem amb Oxfam Intermón per a l’organització del Trailwalker Girona 2018

10 ABR. 2018

A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb Oxfam Intermón per a l’organització del TRAILWALKER Girona 2018, la cursa solidària organitzada anualment per l’ONG per donar suport a la lluita contra la pobresa i el dret a l’aigua arreu del món.

Enguany, el TRAILWALKER Gironatindrà lloc el cap de setmana del 14 d’abril i consistirà en un recorregut de 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, conegut com la Via verda. Equips de sis persones, quatre marxadors i dues persones de suport amb cotxe, recorreran a peu aquesta distància en un màxim de 32 hores. Cada equip ha de recaptar un mínim de 1.500 euros per poder dur a terme el circuit.

“L’objectiu és lluitar contra la pobresa a través d’un repte solidari i esportiu.”

El TRAILWALKER té com a objectiu lluitar contra la pobresa a través d’un repte solidari i esportiu i recaptar fons per als projectes d’arreu del món d’Oxfam Intermón. Entre d’altres, la provisió d’aigua potable per als milions de persones que viuen en la pobresa i que han de caminar cada dia molts kilòmetres per aconseguir-ne és una de les causes que defensa l’ONG. Des de la primera edició a Espanya (2011), han participat a l’Oxfam Intermón TRAILWALKER més de 2.400 equips i s’han recaptat més 5 milions d’euros.

A banda de l’aportació econòmica, a SOREA també contribuirem en l’organització amb la instal·lació de fonts d’aigua als diferents punts d’avituallament del circuit. Estem compromesos amb el desenvolupament sostenible i la reducció de residus, i proveir el circuit amb fonts permetrà reduir l’ús de plàstics.

A més ens comprometem a fomentar la participació a la cursa entre els nostres empleats. En aquest sentit, s’han format quatre equips de treballadors que competiran al circuit i, a més, s’implicaran de forma altruista en la campanya general de recaptació de fons per la cursa. SOREA aporta el 50 % de la donació de cadascun dels seus equips; la resta de l’import l’han d’obtenir els equips mitjançant accions solidàries.

L’acte de signatura del conveni de col·laboració va comptar amb Xavier Ventayol, director de la Direcció Territorial Nord de SOREA, i Gisela Genebat, directora del Departament de Màrqueting i Desenvolupament Comercial d’Oxfam Intermón.

Col%E2%80%A2laborem+amb+Oxfam+Interm%C3%B3n+per+a+l%E2%80%99organitzaci%C3%B3+del+Trailwalker+Girona+2018 A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb Oxfam Intermón per a l’organització del TRAILWALKER Girona 2018, la cursa solidària organitzada anualment per l’ONG per donar suport a la lluita contra la pobresa i el dret a l’aigua arreu del món. Enguany, el TRAILWALKER Gironatindrà lloc el cap de setmana del 14 d’abril i consistirà en un recorregut de 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, conegut com la Via verda. Equips de sis persones, quatre marxadors i dues persones… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F271%2Fcollaborem-amb-oxfam-intermon-per-a-lorganitzacio-del-trailwalker-girona-2018 http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fuploads%2Fimg%2Fc966b320ab1d68493edf42552714930c.jpg A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb Oxfam Intermón per a l’organització del TRAILWALKER G... http://tinyurl.com/y9j7okh3 Col%E2%80%A2laborem+amb+Oxfam+Interm%C3%B3n+per+a+l%E2%80%99organitzaci%C3%B3+del+Trailwalker+Girona+2018 A SOREA hem signat un conveni de col·laboració amb Oxfam Intermón per a l’organització del TRAILWALKER Girona 2018, la cursa solidària organitzada anualment per l’ONG per donar suport a la lluita contra la pobresa i el dret a l’aigua arreu del món. Enguany, el TRAILWALKER Gironatindrà lloc el cap de setmana del 14 d’abril i consistirà en un recorregut de 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, conegut com la Via verda. Equips de sis persones, quatre marxadors i dues persones… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F271%2Fcollaborem-amb-oxfam-intermon-per-a-lorganitzacio-del-trailwalker-girona-2018 http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F271%2Fcollaborem-amb-oxfam-intermon-per-a-lorganitzacio-del-trailwalker-girona-2018