Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x
20 MARÇ 2017

Commemorem el Dia Mundial de l’Aigua

20 MARÇ 2017

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el proper 22 de març, hem organitzat diverses activitats tant esportives com d’interès social a diferents municipis de Catalunya i obertes a diferents públics per apropar el món de l’aigua als usuaris.

Pel que fa al Dia Mundial de l’Aigua d’enguany, l’Organització de les Nacions Unides el commemorarà prenent com a tema principal les aigües residuals. Per aquest motiu hem inclòs a la nostra agenda d’activitats jornades de portes obertes a estacions depuradores gestionades per la companyia. Amb aquesta iniciativa es pretén donar consciència de la importància del servei del sanejament, depuració, i de donar una segona oportunitat a l’aigua tractada gràcies a la reutilització, així com donar consells als visitants sobre com es pot contribuir, a partir d’uns hàbits molt simples, a facilitar la depuració de les aigües residuals. 

Preneu nota i acompanyeu-nos en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua!

Dimecres, 22 de març 

  • Jornada de portes obertes a les següents estacions depuradores: Sallent. Visita a les 11.00 hores (contactar amb l’Ajuntament de Sallent) i Alcover. (Visita escolar).
  • Visita escolar guiada a l’estació de tractament d’aigua potable de Sant Celoni a l'Escola Cor de Maria
  • Visita d’associacions de veïns de Sant Cugat del Vallès a les diferents instal·lacions del municipi. Durant la visita els assistents coneixeran les diferents àrees dels servei que oferim i es realitzaran demostracions.
  • Fomentem la reducció de residus i el consum d'aigua de l'aixeta entre els ajuntaments de la zona del Penedès-Garraf. Els consistoris rebran ampolles de vidre de Sorea per utilitzar durant els plens i reunions.

Del 14 al 24 de març 

  • S'impartiran sessions del programa educatiu Aqualogia a escoles dels municipis de Benicarló, Mollet, Roses i Sant Cugat Sesgarrigues on els alumnes aprendran tant del procés de depuració com de la resta de processos que composen el cicle integral de l’aigua.

Diumenge, 26 de març 

Commemorem+el+Dia+Mundial+de+l%E2%80%99Aigua Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el proper 22 de març, hem organitzat diverses activitats tant esportives com d’interès social a diferents municipis de Catalunya i obertes a diferents públics per apropar el món de l’aigua als usuaris.Pel que fa al Dia Mundial de l’Aigua d’enguany, l’Organització de les Nacions Unides el commemorarà prenent com a tema principal les aigües residuals. Per aquest motiu hem inclòs a la nostra agenda d’activitats jornades de… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F236%2Fcommemorem-el-dia-mundial-de-laigua http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fuploads%2Fimg%2F60c7ab21800c4292009ac94f131ae64b.gif Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el proper 22 de març, hem organitzat diverses activi... http://tinyurl.com/jvlxk6e Commemorem+el+Dia+Mundial+de+l%E2%80%99Aigua Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el proper 22 de març, hem organitzat diverses activitats tant esportives com d’interès social a diferents municipis de Catalunya i obertes a diferents públics per apropar el món de l’aigua als usuaris.Pel que fa al Dia Mundial de l’Aigua d’enguany, l’Organització de les Nacions Unides el commemorarà prenent com a tema principal les aigües residuals. Per aquest motiu hem inclòs a la nostra agenda d’activitats jornades de… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F236%2Fcommemorem-el-dia-mundial-de-laigua http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F236%2Fcommemorem-el-dia-mundial-de-laigua