Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x
13 MARÇ 2017

A Sorea sentim els castells, compartim els valors

13 MARÇ 2017

El passat 28 de febrer vam esdevenir patrocinadors oficials de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) en un acte que es va celebrar a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona on Francesc Mayné, director general de Sorea i Jordi Grau, president de la CCCC, van signar un conveni de col·laboració. Formada al 1989, la CCCC està centrada en la preservació d’aquesta tradició i actualment agrupa més de seixanta colles de Catalunya. L’entitat treballa per conservar i promoure els castells alhora que posa èmfasi en la gestió de la seguretat dels participants.

Gràcies a aquest acord, des de Sorea sufragarem part de les despeses relacionades amb les assegurances i proveirem aigua en algunes de les actuacions de les colles. D’altra banda, també ens comprometem a participar en les Jornades de Prevenció de Lesions i de Bones Pràctiques que organitza la CCCC anualment.

Mitjançant aquest conveni, mostrem el nostre compromís amb el suport a les tradicions de Catalunya implicant-nos en el foment de la cultura popular i especialment en aquesta activitat amb la que compartim valors.

A+Sorea+sentim+els+castells%2C+compartim+els+valors El passat 28 de febrer vam esdevenir patrocinadors oficials de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) en un acte que es va celebrar a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona on Francesc Mayné, director general de Sorea i Jordi Grau, president de la CCCC, van signar un conveni de col·laboració. Formada al 1989, la CCCC està centrada en la preservació d’aquesta tradició i actualment agrupa més de seixanta colles de Catalunya. L’entitat treballa per conservar i promoure els… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F235%2Fa-sorea-sentim-els-castells-compartim-els-valors http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fuploads%2Fimg%2F3105e6702f67ff749d4a30312266e3d1.jpg El passat 28 de febrer vam esdevenir patrocinadors oficials de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalu... http://tinyurl.com/hll3nn3 A+Sorea+sentim+els+castells%2C+compartim+els+valors El passat 28 de febrer vam esdevenir patrocinadors oficials de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) en un acte que es va celebrar a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona on Francesc Mayné, director general de Sorea i Jordi Grau, president de la CCCC, van signar un conveni de col·laboració. Formada al 1989, la CCCC està centrada en la preservació d’aquesta tradició i actualment agrupa més de seixanta colles de Catalunya. L’entitat treballa per conservar i promoure els… http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F235%2Fa-sorea-sentim-els-castells-compartim-els-valors http%3A%2F%2Fwww.sorea.cat%2Fca%2Fnoticies%2F235%2Fa-sorea-sentim-els-castells-compartim-els-valors